Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát - na 4 způsoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 992 kJ / 1 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,63 g |
| Tuky | 51,61 g |
| – nasycené | 5,76 g |
| – nenasycené | 42,46 g |
| –– mononenasycené | 28,78 g |
| –– polynenasycené | 13,68 g |
| ––– omega 3 | 3,73 g |
| Vláknina | 59,78 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 634 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 163,80 g |
| – cukry | 135,13 g |
| ––– laktóza | 14,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
| 3 3 velká jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| 300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
| 100 g 100 g ananasu | Ananas zavařený | 100 g |
| 150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| 300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| citrónová šťáva (dle chuti) | Šťáva z citrónu | |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| křen (dle chuti) | Křen čerstvý | |
| 400 g 400 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská |