Nutriční hodnoty (Salát s křupavým tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,22 g |
Tuky | 24,46 g |
– nasycené | 3,97 g |
– nenasycené | 20,46 g |
–– mononenasycené | 16,05 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 62,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 172,84 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bazalkové tofu | Tofu bylinkové | |
400 g 400 g jakéhokoliv salátu | Salát hlávkový čerstvý | 400 g |
300 g 300 g uvařené sóji ( lze nahradit fazolí ) | Fazole bílé | 300 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
olej na smažení | Olej řepkový | |
bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská |