Nutriční hodnoty (Salát s křupavým tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 76,22 g |
| Tuky | 24,46 g |
| – nasycené | 3,97 g |
| – nenasycené | 20,46 g |
| –– mononenasycené | 16,05 g |
| –– polynenasycené | 4,40 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 62,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 145 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 172,84 g |
| – cukry | 18,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bazalkové tofu | Tofu bylinkové | |
| 400 g 400 g jakéhokoliv salátu | Salát hlávkový čerstvý | 400 g |
| 300 g 300 g uvařené sóji ( lze nahradit fazolí ) | Fazole bílé | 300 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |