Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s křupavým tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 612 kJ /
1 341 kcal
Bílkoviny76,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,22 g
Tuky24,46 g
– nasycené3,97 g
– nenasycené20,46 g
–– mononenasycené16,05 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,02 g
Vláknina62,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 145 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy172,84 g
– cukry18,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bazalkové tofu Tofu bylinkové
400 g 400 g jakéhokoliv salátu Salát hlávkový čerstvý 400 g
300 g 300 g uvařené sóji ( lze nahradit fazolí ) Fazole bílé 300 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
olej na smažení Olej řepkový
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.