Nutriční hodnoty (Hlíva na kari s Pak choi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 851 kJ / 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,40 g |
| Tuky | 1,80 g |
| – nasycené | 0,92 g |
| – nenasycené | 0,88 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 23,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,80 g |
| – cukry | 3,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
| 1 - 2 1 - 2 Pak choi ( čínské zelí ) | Zelí čínské čerstvé | |
| 2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 4 keříčková rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |