Nutriční hodnoty (Hlíva na kari s Pak choi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 851 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 1,80 g |
– nasycené | 0,92 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,80 g |
– cukry | 3,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
1 - 2 1 - 2 Pak choi ( čínské zelí ) | Zelí čínské čerstvé | |
2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
4 4 keříčková rajčata | Rajče červené čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |