Nutriční hodnoty (Kotlíkový Eintopf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 9 927 kJ / 2 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,88 g |
| Tuky | 112,07 g |
| – nasycené | 27,75 g |
| – nenasycené | 76,71 g |
| –– mononenasycené | 57,15 g |
| –– polynenasycené | 19,56 g |
| ––– omega 3 | 3,16 g |
| Vláknina | 46,48 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 460 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 213,17 g |
| – cukry | 36,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| 2 ks 2 ks paprikové klobásy | Klobása | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| silný vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
| 1 hrst 1 hrst majoránky | Majoránka sušená | |
| 2 ks 2 ks petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu | Kmín mletý | 15 g |
| 2 2 hrstě nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 1 menší hlávka bílého zelí (kapusta) | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 3 ks 3 ks mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 0.5 kg 0.5 kg mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 2 2 hrstě mražené kukuřice | Kukuřice mražená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 ks 2 ks cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |