Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlíkový Eintopf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie9 927 kJ /
2 373 kcal
Bílkoviny108,88 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,88 g
Tuky112,07 g
– nasycené27,75 g
– nenasycené76,71 g
–– mononenasycené57,15 g
–– polynenasycené19,56 g
––– omega 33,16 g
Vláknina46,48 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 460 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy213,17 g
– cukry36,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks bobkového listu Bobkový list sušený
2 ks 2 ks paprikové klobásy Klobása
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
silný vývar dle potřeby Vývar hovězí
1 hrst 1 hrst majoránky Majoránka sušená
2 ks 2 ks petržele Petržel kořenová čerstvá
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu Kmín mletý 15 g
2 2 hrstě nasekané petrželové natě Petržel nať čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 menší hlávka bílého zelí (kapusta) Zelí bílé čerstvé
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
3 ks 3 ks mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
0.5 kg 0.5 kg mletého masa Vepřový ořez 500 g
2 2 hrstě mražené kukuřice Kukuřice mražená
sůl Sůl mořská
2 ks 2 ks cibule Cibule čerstvá 138 g
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.