Nutriční hodnoty (Aloo masala (brambory po indicku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 751 kJ / 418 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,17 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,17 g | 
| Tuky | 3,69 g | 
| – nasycené | 0,74 g | 
| – nenasycené | 1,88 g | 
| –– mononenasycené | 1,21 g | 
| –– polynenasycené | 0,67 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 23,48 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 41 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 77,35 g | 
| – cukry | 20,54 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g | 
| 1 lžička 1 lžička černého hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky jemně nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 14 g | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku (lze vynechat) | Česnek čerstvý | 7 g | 
| 10 10 kari lístků (lze vynechat) | Bobkový list čerstvý | |
| zelená chilli paprička (množství podle chuti a pálivosti) | Chilli paprička čerstvá | |
| 3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g | 
| 1/3 lžičky 1/3 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 1.666666716337204 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g | 
| 1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml | 
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | 
 
	