Nutriční hodnoty (Květákové bábovičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 762 kJ / 3 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 326,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 315,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,97 g |
Tuky | 184,77 g |
– nasycené | 85,21 g |
– nenasycené | 81,34 g |
–– mononenasycené | 40,10 g |
–– polynenasycené | 41,24 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 8,30 g |
Cholesterol | 3,30 g |
Sodík | 16,01 g |
Sůl | 37,36 g |
Sacharidy | 136,14 g |
– cukry | 4,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší květák | Květák čerstvý | |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
8 lžic 8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 88 g |
1 lžička 1 lžička mletého muškátu (květ či ořech) | Muškát květ sušený | 5 g |
žluté koření (vegeta) | Kořenící směs sypká | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce sekané petrželky nebo pažitky, čerstvé či sušené | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
8 nožiček 8 nožiček klobás (šunková, ostravská...) | Klobása | 1760 g |
strouhaný parmazan dle chuti | Parmezán |