Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákové bábovičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 762 kJ /
3 528 kcal
Bílkoviny326,81 g
– z toho živočišné bílkoviny315,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,97 g
Tuky184,77 g
– nasycené85,21 g
– nenasycené81,34 g
–– mononenasycené40,10 g
–– polynenasycené41,24 g
––– omega 30,40 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 3,30 g
Sodík 16,01 g
Sůl37,36 g
Sacharidy136,14 g
– cukry4,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší květák Květák čerstvý
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
8 lžic 8 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 88 g
1 lžička 1 lžička mletého muškátu (květ či ořech) Muškát květ sušený 5 g
žluté koření (vegeta) Kořenící směs sypká
sůl dle chuti Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce sekané petrželky nebo pažitky, čerstvé či sušené Petržel nať čerstvá 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
8 nožiček 8 nožiček klobás (šunková, ostravská...) Klobása 1760 g
strouhaný parmazan dle chuti Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.