Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na tymiánu s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 455 kJ / 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 8,37 g |
| – nasycené | 5,36 g |
| – nenasycené | 2,86 g |
| –– mononenasycené | 2,63 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,38 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 lžic 6 lžic sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 90 g |
| 4 snítky 4 snítky čerstvého tymiánu (nebo dle chuti) | Tymián čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička drcených chilli papriček v oleji (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | 5 g |
| 1 plátek 1 plátek čerstvého másla | Máslo kravské | 10 g |
| vývar (dle potřeby) | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |