Nutriční hodnoty (Zapečené medové jáhly s oříšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 512 kJ / 1 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,10 g |
| Tuky | 53,56 g |
| – nasycené | 6,97 g |
| – nenasycené | 36,29 g |
| –– mononenasycené | 8,93 g |
| –– polynenasycené | 27,36 g |
| ––– omega 3 | 3,92 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 228 mg |
| Sůl | 0,44 g |
| Sacharidy | 208,15 g |
| – cukry | 91,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g jáhel | Jáhly | 150 g |
| 600 ml 600 ml vody | Voda | 600 ml |
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 80 g 80 g rozinek | Rozinky | 80 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| med | Med nepasterovaný |