Nutriční hodnoty (Rybí špízy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 973 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 261,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 11,30 g |
– nasycené | 1,46 g |
– nenasycené | 8,43 g |
–– mononenasycené | 5,61 g |
–– polynenasycené | 2,82 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 8,60 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-8 filetů 6-8 filetů tresky (pstruh, candát a pod.) | Candát filet | 1400 g |
čerstvé bylinky | Petržel nať čerstvá | |
drobné žampiony | Žampion čerstvý | |
1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |