Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí špízy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 973 kJ /
1 189 kcal
Bílkoviny262,60 g
– z toho živočišné bílkoviny261,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,80 g
Tuky11,30 g
– nasycené1,46 g
– nenasycené8,43 g
–– mononenasycené5,61 g
–– polynenasycené2,82 g
––– omega 31,41 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 491 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy8,60 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6-8 filetů 6-8 filetů tresky (pstruh, candát a pod.) Candát filet 1400 g
čerstvé bylinky Petržel nať čerstvá
drobné žampiony Žampion čerstvý
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.