Nutriční hodnoty (Rybí špízy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 973 kJ / 1 189 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 262,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 261,80 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g | 
| Tuky | 11,30 g | 
| – nasycené | 1,46 g | 
| – nenasycené | 8,43 g | 
| –– mononenasycené | 5,61 g | 
| –– polynenasycené | 2,82 g | 
| ––– omega 3 | 1,41 g | 
| Vláknina | 2,00 g | 
| Cholesterol | 700 mg | 
| Sodík | 491 mg | 
| Sůl | 1,26 g | 
| Sacharidy | 8,60 g | 
| – cukry | 2,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 8 8 filetů z tresky (nebo pstruh, candát) | Treska filet | |
| 100 g 100 g malých žampionů | Žampion čerstvý | 100 g | 
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g | 
| čerstvé bylinky (petrželka, tymián) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |