Nutriční hodnoty (Para(noidní) koláč s banány)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 671 kJ / 3 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,79 g |
Tuky | 238,01 g |
– nasycené | 74,47 g |
– nenasycené | 152,30 g |
–– mononenasycené | 54,56 g |
–– polynenasycené | 97,74 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 23,98 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 218,53 g |
– cukry | 128,59 g |
––– laktóza | 3,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
115 g 115 g para ořechů nasekaných nahrubo | Para ořechy | 115 g |
115 g 115 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 115 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
50 g 50 g sušeného kokosu | Kokos strouhaný | 50 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
2 2 velmi zralé banány (nejlépe ty s černou slupkou) | Banán čerstvý | 180 g |
100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 2.5 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |