Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cuketový pudink (slaný) s cuketovým kaviárem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 222 kJ /
1 009 kcal
Bílkoviny27,58 g
– z toho živočišné bílkoviny25,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky91,93 g
– nasycené45,79 g
– nenasycené39,37 g
–– mononenasycené34,27 g
–– polynenasycené5,09 g
––– omega 30,68 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 848 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy16,36 g
– cukry10,39 g
––– laktóza3,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g cuket (z jedné odkrájíme zelenou slupku s kouskem vnitřní dužiny na cuketový kaviár) Cuketa čerstvá 300 g
100 g 100 g čerstvého sýra mascarpone (cottage, riccota, lučina, žervé) Mascarpone 100 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
propasírovaný česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř z mlýnku Pepř černý mletý
20 g 20 g rozpuštěného másla nebo olej na vymazání forem Máslo kravské 20 g
slupky z cukety s kouskem vnitřní dužiny Cuketa čerstvá
1 PL 1 PL olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 PL 1 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
trochu trochu balsamica -nemusí být Ocet balsamikový bílý
sůl Sůl mořská
mletý koriandr Koriandr list sušený
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.