Nutriční hodnoty (Cuketový pudink (slaný) s cuketovým kaviárem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 222 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 91,93 g |
– nasycené | 45,79 g |
– nenasycené | 39,37 g |
–– mononenasycené | 34,27 g |
–– polynenasycené | 5,09 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 848 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 16,36 g |
– cukry | 10,39 g |
––– laktóza | 3,49 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g cuket (z jedné odkrájíme zelenou slupku s kouskem vnitřní dužiny na cuketový kaviár) | Cuketa čerstvá | 300 g |
100 g 100 g čerstvého sýra mascarpone (cottage, riccota, lučina, žervé) | Mascarpone | 100 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
propasírovaný česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř z mlýnku | Pepř černý mletý | |
20 g 20 g rozpuštěného másla nebo olej na vymazání forem | Máslo kravské | 20 g |
slupky z cukety s kouskem vnitřní dužiny | Cuketa čerstvá | |
1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
trochu trochu balsamica -nemusí být | Ocet balsamikový bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |