Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 596 kJ /
1 337 kcal
Bílkoviny42,34 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,98 g
Tuky21,29 g
– nasycené5,05 g
– nenasycené11,56 g
–– mononenasycené6,53 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,36 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy232,70 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g krup Kroupy ječné 300 g
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
uzené maso (vařené) Vepřová plec uzená
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.