Nutriční hodnoty (Kroupové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 596 kJ / 1 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,98 g |
| Tuky | 21,29 g |
| – nasycené | 5,05 g |
| – nenasycené | 11,56 g |
| –– mononenasycené | 6,53 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 25,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 232,70 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krup | Kroupy ječné | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| uzené maso (vařené) | Vepřová plec uzená | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |