Nutriční hodnoty (Kroupové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 596 kJ / 1 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 21,29 g |
– nasycené | 5,05 g |
– nenasycené | 11,56 g |
–– mononenasycené | 6,53 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 232,70 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g krup | Kroupy ječné | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
uzené maso (vařené) | Vepřová plec uzená | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |