Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová polévka z jarní cibulky se slaninovým chipsem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 296 kJ /
788 kcal
Bílkoviny8,84 g
– z toho živočišné bílkoviny3,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky61,88 g
– nasycené40,60 g
– nenasycené19,19 g
–– mononenasycené17,20 g
–– polynenasycené1,99 g
––– omega 30,51 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 201 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy21,61 g
– cukry5,41 g
––– laktóza4,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 svazky 2 svazky jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 240 g
10 cm 10 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
150 ml 150 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 150 ml
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.