Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký koláč s ovocem a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie6 832 kJ /
1 633 kcal
Bílkoviny24,06 g
– z toho živočišné bílkoviny14,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,75 g
Tuky55,12 g
– nasycené30,00 g
– nenasycené20,80 g
–– mononenasycené17,76 g
–– polynenasycené3,04 g
––– omega 30,25 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 553 mg
Sodík 284 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy258,83 g
– cukry143,70 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 polévková lžíce studené vody Voda
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
50 g 50 g škrobové moučky (já použila kukuřičnou, ale může být bramborová) Bramborový škrob 50 g
50 g 50 g mouky (já dala 25 g hladké špaldové a 25 g lupinové, což je mouka z vlčího bobu) Mouka pšeničná hladká 50 g
1 1 čajová lžička prášku do pečiva (bezfosfátového) Kypřící prášek 12 g
ovoce podle chuti (já použila mražené merunky a borůvky, může být i kompot) Dužina meruňky čerstvá
hrst hrst nasekaných mandlí Mandle loupané
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
40 g 40 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.