Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s paprikou a ovčím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,03 g |
| Tuky | 72,68 g |
| – nasycené | 34,26 g |
| – nenasycené | 36,25 g |
| –– mononenasycené | 30,54 g |
| –– polynenasycené | 5,72 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 7,18 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 76 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,94 g |
| – cukry | 21,45 g |
| ––– laktóza | 3,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 200 g 200 g ovčího sýra | Sýr hrudkový ovčí | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |