Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s paprikou a ovčím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,03 g |
Tuky | 72,68 g |
– nasycené | 34,26 g |
– nenasycené | 36,25 g |
–– mononenasycené | 30,54 g |
–– polynenasycené | 5,72 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 7,18 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,94 g |
– cukry | 21,45 g |
––– laktóza | 3,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
200 g 200 g ovčího sýra | Sýr hrudkový ovčí | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |