Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s paprikou a ovčím sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 001 kJ /
956 kcal
Bílkoviny46,03 g
– z toho živočišné bílkoviny41,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,03 g
Tuky72,68 g
– nasycené34,26 g
– nenasycené36,25 g
–– mononenasycené30,54 g
–– polynenasycené5,72 g
––– omega 30,82 g
Vláknina7,18 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 76 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,94 g
– cukry21,45 g
––– laktóza3,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vařené červené řepy Červená řepa čerstvá
2 2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 300 g
1 lžíce 1 lžíce sekané pažitky Pažitka čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
200 g 200 g ovčího sýra Sýr hrudkový ovčí 200 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
hrubě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.