Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mořská treska v papilotě se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 109 kJ /
3 611 kcal
Bílkoviny174,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny174,40 g
Tuky51,28 g
– nasycené19,74 g
– nenasycené29,97 g
–– mononenasycené11,98 g
–– polynenasycené17,99 g
––– omega 30,06 g
Vláknina524,60 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 10,76 g
Sůl23,60 g
Sacharidy350,56 g
– cukry189,68 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky mořské tresky Treska filet
20 20 dkg na plátky nakrájené mrkve Mrkev čerstvá 1000 g
20 20 dkg na plátky nakrájeného celeru Celer bulva čerstvá 10800 g
20 20 dkg na plátky nakrájeného tuřínu Tuřín čerstvý
8 ks 8 ks cherry rajčátek Rajčata cherry 240 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 plátky 2 plátky másla Máslo kravské 20 g
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
pečící papír

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.