Nutriční hodnoty (Mořská treska v papilotě se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 109 kJ / 3 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 174,40 g |
Tuky | 51,28 g |
– nasycené | 19,74 g |
– nenasycené | 29,97 g |
–– mononenasycené | 11,98 g |
–– polynenasycené | 17,99 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 524,60 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 10,76 g |
Sůl | 23,60 g |
Sacharidy | 350,56 g |
– cukry | 189,68 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky mořské tresky | Treska filet | |
20 20 dkg na plátky nakrájené mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
20 20 dkg na plátky nakrájeného celeru | Celer bulva čerstvá | 10800 g |
20 20 dkg na plátky nakrájeného tuřínu | Tuřín čerstvý | |
8 ks 8 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 240 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
pečící papír |