Nutriční hodnoty (Svěží bramborový salát s tvarohem a ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 550 kJ / 1 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,48 g |
| Tuky | 75,05 g |
| – nasycené | 17,72 g |
| – nenasycené | 54,06 g |
| –– mononenasycené | 46,86 g |
| –– polynenasycené | 7,19 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 36,95 g |
| Cholesterol | 56 mg |
| Sodík | 253 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 199,80 g |
| – cukry | 34,80 g |
| ––– laktóza | 12,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg pevných, nemoučnatých brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 350 g 350 g plnotučného měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 350 g |
| 4 svazky 4 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 440 g |
| šťávu z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 3 lžíce 3 lžíce čerstvé pažitky nadrobno nasekané | Pažitka čerstvá | 45 g |
| 3 lžíce 3 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 60 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |