Nutriční hodnoty (Svěží bramborový salát s tvarohem a ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 550 kJ / 1 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,48 g |
Tuky | 75,05 g |
– nasycené | 17,72 g |
– nenasycené | 54,06 g |
–– mononenasycené | 46,86 g |
–– polynenasycené | 7,19 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 36,95 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 199,80 g |
– cukry | 34,80 g |
––– laktóza | 12,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg pevných, nemoučnatých brambor | Brambor zimní | 1000 g |
350 g 350 g plnotučného měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 350 g |
4 svazky 4 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 440 g |
šťávu z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
3 lžíce 3 lžíce čerstvé pažitky nadrobno nasekané | Pažitka čerstvá | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 60 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |