Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na sečuánském pepři, s jablky a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 627 kJ / 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 1,04 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové panenky v celku | Vepřová panenka | 500 g |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 2 2 jablíčka | Jablko čerstvé | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sečuánský pepř | Pepř sečuánský mletý | |
| pár kapek kapek worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | |
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |