Nutriční hodnoty (Hovězí plátek na černém pivu s chilli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,99 g |
| Tuky | 7,06 g |
| – nasycené | 3,07 g |
| – nenasycené | 3,15 g |
| –– mononenasycené | 2,78 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 32,90 g |
| – cukry | 25,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |