Vepřové "Mexiko"

lenka-k Kuchařka: lenka-k

Doba přípravy: 35 minut 4 porce Minutky 0 názorů

Suroviny

300 g vepřového masa (já použila libovou krkovičku)
1 plechovka fazolí s kukuřicí Mexiko Bonduelle
1 plechovka cizrny
cibule
jarní cibulka
sůl, pepř
mletá paprika, špetka chilli
3 lžíce kečupu
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažím cibuli, přidám nakrájené maso, papriku, sůl, pepř, špetku chilli. Po chvilce trochu podliji vroucí vodou a dusím do měkka.

  2. Přidám obsah obou plechovek, kečup a pokrájenou jarní cibulku. Chvilku podusím a je hotovo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 593 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové "Mexiko"

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: veprove nudlicky mexiko bonduelle mexico recepty mexiko vepřová panenka vepřové maso na mexiko veprove maso s bonduelle mexiko z mletého vepřového masa krkovicka la mexiko vepřové mexuko vepřová krkovice a mleté maso recepty recept na cizrnu z plechovky mexiko z vepřového masa vepřové panenky mexiko cizrna s vepřového masa

Zapomněl/a jsem heslo