Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy se sezamem a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 764 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,13 g |
| Tuky | 32,40 g |
| – nasycené | 4,71 g |
| – nenasycené | 27,04 g |
| –– mononenasycené | 19,70 g |
| –– polynenasycené | 7,35 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 7,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 155 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 17,67 g |
| – cukry | 4,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 uvařená červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1 hlávka 1 hlávka salátu (dobrý je mix), | Salát hlávkový čerstvý | 500 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý |