Nutriční hodnoty (Obrácený koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 952 kJ / 1 662 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,40 g |
| Tuky | 86,68 g |
| – nasycené | 23,88 g |
| – nenasycené | 39,92 g |
| –– mononenasycené | 31,08 g |
| –– polynenasycené | 8,84 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 26,60 g |
| Cholesterol | 2,59 g |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 88,05 g |
| – cukry | 57,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500-700 g 500-700 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
| 2 2 skořicové cukry | Cukr skořicový | |
| dětské piškoty | Piškoty | |
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
| 10 10 vrchovatých PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 10 10 zarovnaných PL cukru krupice | Cukr bílý | |
| 2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 KL 1 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 2 PL 2 PL rumu | Rum | 34 ml |