Nutriční hodnoty (Dort klaviatura, hoboj a fialky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 121 kJ / 2 897 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,20 g |
Tuky | 128,22 g |
– nasycené | 21,34 g |
– nenasycené | 88,82 g |
–– mononenasycené | 67,01 g |
–– polynenasycené | 21,82 g |
––– omega 3 | 4,80 g |
Vláknina | 12,98 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 654 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 348,16 g |
– cukry | 207,46 g |
––– laktóza | 14,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g cukru písek | Cukr bílý | 150 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 55 g |
250 ml 250 ml mléka či vody | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
5 lžic 5 lžic nutely | Pomazánka z lískových ořechů | 75 g |
pikantní marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
čerstvé ovoce | Jahody čerstvé | |
potahovací hmota | Fondán | |
potravinářská barviva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |