Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort klaviatura, hoboj a fialky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 121 kJ /
2 897 kcal
Bílkoviny81,11 g
– z toho živočišné bílkoviny51,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,20 g
Tuky128,22 g
– nasycené21,34 g
– nenasycené88,82 g
–– mononenasycené67,01 g
–– polynenasycené21,82 g
––– omega 34,80 g
Vláknina12,98 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 654 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy348,16 g
– cukry207,46 g
––– laktóza14,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru písek Cukr bílý 150 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
250 ml 250 ml mléka či vody Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
5 lžic 5 lžic nutely Pomazánka z lískových ořechů 75 g
pikantní marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
čerstvé ovoce Jahody čerstvé
potahovací hmota Fondán
potravinářská barviva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.