Nutriční hodnoty (Kulový blesk)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 503 kJ / 2 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 186,46 g |
| – nasycené | 58,27 g |
| – nenasycené | 94,00 g |
| –– mononenasycené | 73,85 g |
| –– polynenasycené | 20,15 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 703 mg |
| Sodík | 3,29 g |
| Sůl | 7,61 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového boku | Vepřový bok | 500 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 nožka 1 nožka Čabajky | Klobása | 220 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá ostrá paprika | Paprika pálivá | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| tatarka | Tatarská omáčka | |