Nutriční hodnoty (Brazilské pao (veganské))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 839 kJ / 1 396 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 23,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g | 
| Tuky | 23,75 g | 
| – nasycené | 1,95 g | 
| – nenasycené | 20,63 g | 
| –– mononenasycené | 14,46 g | 
| –– polynenasycené | 6,17 g | 
| ––– omega 3 | 1,83 g | 
| Vláknina | 13,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 2,04 g | 
| Sůl | 4,32 g | 
| Sacharidy | 265,20 g | 
| – cukry | 8,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g tapiokové škrobové mouky | Mouka tapioková | 250 g | 
| 250 g 250 g vařených brambor nebo batátů | Brambor zimní | 250 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 30 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g | 
| (v případě potřeby několik lžic několik lžic vody) |