Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto III.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (35 min příprava)

16. 1. 2009 17:41

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie272 kJ / 65 kcal
Bílkoviny2,32 g
Tuky0,89 g
Vláknina2,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zeleninka se může obměňovat podle sezony, nebo podle chuti a houby můžeme použít jakékoliv, kdo je nemá rád tak je vynechá. Můžeme klidně improvizovat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Ivana79

25. 9. 2009 14:13

Jani,výborné rizoto:-pSíce som namiesto krabích tyčiniek dala kuracie mäso a pridala ešte cuketu,ale moc sme si pochutili:yes:Surimi s ryžou mi nejak nejdú dokopy (to ale neznamená,že to nemôže byť dobré)a zostal mi kúsok kuraťa z nedele,tak som improvizovala:-8.ďakujem za tip a posielam bod:yes:A pozerám,že prvý:-?

Bibinka

17. 1. 2009 11:26

Tejajo, jasně, konzistence a chuť je stejná, jen jinak upravená, ale jo, dávám za pravdu, možná stačí, když se to už jen tak prohřeje. Možná jsem těch 10 min. trochu přepískla, ale :-)já to upravím.;-)

tejaja

17. 1. 2009 11:08

Bibinka, to je to isté, len je to inak lisované. Buď do tyčiniek alebo do väčších kúskov, ja ich tiež kupujem v METRE. Fakt ich stačí ohriať, ale keď ich podusíš, tak sa skutočne nič nestane :-D

Bibinka

17. 1. 2009 11:04

Františku(a),to nejsou tyčinky Surimi,to jsou takové kusy masa s krabovou příchutí, které se musí ještě do rizeta nakrájet. Prodává se v půlkilovém balení(u nás třeba v Kaufl.)i v jiných marketech. Tak to chce té doby trochu víc, aby se to produsilo.;-):-))

František

17. 1. 2009 00:55

Proč tyčinky Surimi dusíte 10 minut? Podle mě je stačí jenom dobře ohřát.Z uvedených tyčinek se dělají vynikající saláty.(krabí tyčinky se jenom nastrouhají, nakrájí a ochutí). Tak proč je vařit?

gabina

17. 1. 2009 00:08

joo mám rada rizeto:-p

spagetka

16. 1. 2009 21:59

:-p:yes: hezounké:yes:

Bibinka

16. 1. 2009 21:53

Teď jsem ho dodělala na zítřek, tak je zvěčněný 3x;-)

Bibinka

16. 1. 2009 18:37

špagetko,ráno jsem si uvařila rýži a teď jdu na něj, bude zítra k obědu. To je jasný, když hlíva u Vás není v kurzu, tak dej jiné houby s žampionama je to taky dobrý i když to má trošíčku jinou chuť, ale to neva......

spagetka

16. 1. 2009 17:57

Je to výborný receptík :yes:, jen u nás by neprošla hlíva, takže buď žampiony nebo lesní houby, ;-):-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizeto rizoto rizeto recept rizoto recept vynikající rizoto cervene rizoto kuřecí rizeto rizoto recepty příprava rizeta rizeta recept na rizeto recepty rizeto červené rizeto kucharka rizoto výborné rizoto recepty-rizeto rizoto v parním hrnci houbové rizeto dobre rizoto houby v parním hrnci

Suroviny: rýže, cibule, česnek, kapie červená, brokolice, slanina anglická, filet rybí, olej olivový, vývar kuřecí, sýr strouhaný, hlíva ústřičná, sůl, paprika čerstvá červená, bazalka čerstvá, zázvor, petrželka

TopRecepty.cz

Rizoto III.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk1E