Nutriční hodnoty (Bramborová roláda s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 393 kJ / 2 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,85 g |
| Tuky | 76,30 g |
| – nasycené | 9,14 g |
| – nenasycené | 53,01 g |
| –– mononenasycené | 14,70 g |
| –– polynenasycené | 38,31 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 43,83 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,40 g |
| Sacharidy | 350,95 g |
| – cukry | 47,88 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 150 g 150 g mletého máku | Mák modrý mletý | 150 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného perníku | Perník strouhaný | 15 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| povidla | Povidla | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| cukr | Cukr bílý |