Nutriční hodnoty (Pečená jehněčí žebírka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 265 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,29 g |
Tuky | 75,39 g |
– nasycené | 18,87 g |
– nenasycené | 39,15 g |
–– mononenasycené | 31,57 g |
–– polynenasycené | 7,58 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 8,66 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 43,50 g |
– cukry | 34,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g jehněčích žebírek | Vepřová žebra | 750 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
1 lžička 1 lžička worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 5 ml |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
1 lžička 1 lžička citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |