Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená jehněčí žebírka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 265 kJ /
1 019 kcal
Bílkoviny39,79 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,29 g
Tuky75,39 g
– nasycené18,87 g
– nenasycené39,15 g
–– mononenasycené31,57 g
–– polynenasycené7,58 g
––– omega 30,30 g
Vláknina8,66 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 205 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy43,50 g
– cukry34,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g jehněčích žebírek Vepřová žebra 750 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku Protlak rajčatový 5 g
1 lžička 1 lžička worcestrové omáčky Worcestrová omáčka 5 ml
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
1 lžička 1 lžička citrónové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.