Nutriční hodnoty (Pangasius pod peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 859 kJ / 1 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 162,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 129,00 g |
| – nasycené | 59,96 g |
| – nenasycené | 60,44 g |
| –– mononenasycené | 47,67 g |
| –– polynenasycené | 12,77 g |
| ––– omega 3 | 1,49 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 5,88 g |
| Sacharidy | 16,69 g |
| – cukry | 16,69 g |
| ––– laktóza | 16,69 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg Pangase | Pangas filet | 500 g |
| libovolné koření na ryby (já jsem použila od Vitany) | Grilovací koření | |
| 100 g 100 g česnekového boku | Vepřový bok uzený | 100 g |
| 6 6 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 střední pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 kelímky 2 kelímky zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 380 ml |
| 150 g 150 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 150 g |
| olej | Olej řepkový |