Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky s jahodami a mátovým cukrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 680 kJ / 1 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,50 g |
Tuky | 11,56 g |
– nasycené | 2,32 g |
– nenasycené | 5,70 g |
–– mononenasycené | 3,20 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 538 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 257,70 g |
– cukry | 37,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
500 g 500 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
cukr krupice | Cukr bílý | |
lístky lístky máty | Máta peprná list čerstvá | |
tvrdý tvaroh (na strouhání) | Tvaroh tvrdý | |
máslo | Máslo kravské |