Nutriční hodnoty (Kapr s batáty a křenovým jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 214 kJ / 51 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 1,94 g |
| – nasycené | 1,34 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,54 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 94 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 4,88 g |
| – cukry | 3,32 g |
| ––– laktóza | 2,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 porce 1 porce kapra | Kapr | |
| 1 1 batát | Batáty neloupané | |
| 3 lžíce 3 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| kmín | Kmín |