Vaječná omeleta z trouby

p-e-t-r-a Kuchařka:

Bezmasá jídla 8 názorů

511

Suroviny

kousek másla
1 pórek
listový špenát
sušená rajčata v oleji
5 vajec
200 ml smetany ke šlehání
10 dkg Eidamu
15 dkg Nivy
troška kypřícího prášku
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na másle zpěníme pórek, přidáme špenát, trochu opepříme a osolíme.

  2. Vejce rozšleháme ve smetaně a trochu osolíme a opepříme.

  3. Do koláčové formy rozprostřeme pečící papír, na něj rozložíme směs z pórku a špenátu, poklademe sušenými rajčaty, zasypeme polovinou nastrouhaných sýrů a zalijeme vejci.

  4. Na ně nasypeme zbytek sýrů.

  5. Vložíme do předehřáté trouby a při teplotě 230 °C pečeme asi 20 minut.

Poznámka

Inspirace dle pořadu Co bude dnes k večeři :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vaječná omeleta z trouby

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo