Nutriční hodnoty (Teplý čočkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 896 kJ / 931 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 55,30 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,30 g | 
| Tuky | 17,05 g | 
| – nasycené | 2,28 g | 
| – nenasycené | 14,67 g | 
| –– mononenasycené | 10,06 g | 
| –– polynenasycené | 4,61 g | 
| ––– omega 3 | 0,11 g | 
| Vláknina | 45,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 65 mg | 
| Sůl | 0,15 g | 
| Sacharidy | 116,52 g | 
| – cukry | 5,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g drobnozrnné zelené čočky | Čočka zelená neloupaná | 250 g | 
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| 1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g | 
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |