Nutriční hodnoty (Masová huspenina - co se nevešlo do tlačenky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 793 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 50,50 g |
– nasycené | 12,70 g |
– nenasycené | 35,20 g |
–– mononenasycené | 15,06 g |
–– polynenasycené | 20,14 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,10 g |
– cukry | 9,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
3 3 vepřové nožky | Vepřové nožičky | |
500 g 500 g vepřových kůží | Vepřová kůže | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček pepře černého celého | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
trochu trochu červené sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
vývar | Vývar masový |