Nutriční hodnoty (Masová huspenina - co se nevešlo do tlačenky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 793 kJ / 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 50,50 g |
| – nasycené | 12,70 g |
| – nenasycené | 35,20 g |
| –– mononenasycené | 15,06 g |
| –– polynenasycené | 20,14 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 14,28 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 321 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,10 g |
| – cukry | 9,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 3 3 vepřové nožky | Vepřové nožičky | |
| 500 g 500 g vepřových kůží | Vepřová kůže | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček pepře černého celého | Pepř černý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| trochu trochu červené sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| vývar | Vývar masový |