Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 105 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny54,54 g
– z toho živočišné bílkoviny50,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,54 g
Tuky100,48 g
– nasycené25,17 g
– nenasycené52,17 g
–– mononenasycené42,06 g
–– polynenasycené10,11 g
––– omega 30,40 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,40 g
Sacharidy22,20 g
– cukry8,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího žebra Hovězí žebra 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 4 žampiony Žampion čerstvý
olej Olej řepkový
sůl, pepř, koření dle vaší chuti Pepř černý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
vývar Vývar hovězí
1 PL 1 PL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.