Nutriční hodnoty (Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 105 kJ / 1 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,54 g |
| Tuky | 100,48 g |
| – nasycené | 25,17 g |
| – nenasycené | 52,17 g |
| –– mononenasycené | 42,06 g |
| –– polynenasycené | 10,11 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 22,20 g |
| – cukry | 8,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího žebra | Hovězí žebra | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl, pepř, koření dle vaší chuti | Pepř černý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 1 PL 1 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |