Nutriční hodnoty (Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 105 kJ / 1 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,54 g |
Tuky | 100,48 g |
– nasycené | 25,17 g |
– nenasycené | 52,17 g |
–– mononenasycené | 42,06 g |
–– polynenasycené | 10,11 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 22,20 g |
– cukry | 8,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího žebra | Hovězí žebra | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl, pepř, koření dle vaší chuti | Pepř černý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
vývar | Vývar hovězí | |
1 PL 1 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |