Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bota pro matematika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 202 kJ /
4 589 kcal
Bílkoviny85,80 g
– z toho živočišné bílkoviny45,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,30 g
Tuky220,25 g
– nasycené88,97 g
– nenasycené105,16 g
–– mononenasycené88,61 g
–– polynenasycené16,55 g
––– omega 30,68 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 631 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy549,11 g
– cukry411,90 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
160 g 160 g krystalového cukru Cukr bílý 160 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
2 2 šlehačky - 40% Šlehačka 35%
1 1 šlehačka - 33% Šlehačka 35%
300 g 300 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 300 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
100 g 100 g šlehačky - 40% Šlehačka 35% 100 ml
2 hrsti 2 hrsti višní v rumu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.