Nutriční hodnoty (Bota pro matematika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 202 kJ / 4 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,30 g |
Tuky | 220,25 g |
– nasycené | 88,97 g |
– nenasycené | 105,16 g |
–– mononenasycené | 88,61 g |
–– polynenasycené | 16,55 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 549,11 g |
– cukry | 411,90 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
160 g 160 g krystalového cukru | Cukr bílý | 160 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
2 2 šlehačky - 40% | Šlehačka 35% | |
1 1 šlehačka - 33% | Šlehačka 35% | |
300 g 300 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 300 g |
100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
100 g 100 g šlehačky - 40% | Šlehačka 35% | 100 ml |
2 hrsti 2 hrsti višní v rumu |