Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dančí gulášek

Dančí maso je křehké a šťavnaté. Pokud se vám podaří takovýto kousek sehnat, vyzkoušejte z něj výborný guláš s kořením, česnekem a opečenou cibulkou. Jako příloha se skvěle hodí bramborové knedlíky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

3. 2. 2023 13:52

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 700 kJ / 1 840 kcal
Bílkoviny218,93 g
Tuky71,82 g
Vláknina19,02 g
Cholesterol 704 mg
Sodík 968 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy73,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso dančí, cibule, sádlo, kečup ostrý, protlak rajčatový, bobkový list, koření nové koření, sádlo, sůl, pepř, paprika sušená sladká, česnek, majoránka, vývar zeleninový, škrob kukuřičný

TopRecepty.cz

Dančí gulášek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6472