Nutriční hodnoty (Batátové burgery se špenátovým pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 659 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,29 g |
Tuky | 11,66 g |
– nasycené | 2,52 g |
– nenasycené | 8,32 g |
–– mononenasycené | 6,38 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 1,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 7,14 g |
– cukry | 0,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá červená řepa (cca 80 g) | Červená řepa čerstvá | |
1 1 velký široký batát | Batáty neloupané | |
4 plátky 4 plátky lilku široké asi 0,5 cm | Lilek čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
40 g 40 g špenátu | Špenát čerstvý | 40 g |
25 g 25 g kešu ořechů | Kešu | 25 g |
½ s troužku troužku česneku | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
rukola | Rukola čerstvá |