Nutriční hodnoty (Dech z pekla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 11,37 g |
| – nasycené | 2,75 g |
| – nenasycené | 5,73 g |
| –– mononenasycené | 4,79 g |
| –– polynenasycené | 0,94 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 368 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 350 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce worcesterské omáčky | Worcestrová omáčka | 22.5 ml |
| feferonková pasta (dle chuti) | Pasta papriková | |
| chilli omáčka (dle chuti) | Chilli omáčka | |
| 1 1 velká kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce nakládané papriky bez nálevu | Paprika červená sterilovaná | |
| ostrý kečup (dle chuti) | Kečup ostrý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| Podravka (dle chuti) | Kořenící směs sypká | |
| olej na smažení | Olej řepkový |