Nutriční hodnoty (Quiche se špenátem a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 174 kJ / 2 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
| Tuky | 153,93 g |
| – nasycené | 86,69 g |
| – nenasycené | 55,53 g |
| –– mononenasycené | 47,75 g |
| –– polynenasycené | 7,78 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 48,25 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 1,47 g |
| Sůl | 3,83 g |
| Sacharidy | 204,70 g |
| – cukry | 18,85 g |
| ––– laktóza | 8,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
| 125 g 125 g změklého másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky himálajské soli | Sůl himalájská | 2.5 g |
| 250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 250 g 250 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 250 g |
| 200 ml 200 ml smetany na vaření 12 % | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |