Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátovo – kukuřičná polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 136 kJ /
1 705 kcal
Bílkoviny36,23 g
– z toho živočišné bílkoviny8,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,68 g
Tuky57,87 g
– nasycené24,63 g
– nenasycené32,23 g
–– mononenasycené22,53 g
–– polynenasycené9,70 g
––– omega 30,38 g
Vláknina17,65 g
Cholesterol 47 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,20 g
Sacharidy252,30 g
– cukry44,50 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 batáty Batáty neloupané
300 g 300 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 300 g
2 dl 2 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce nakrájené pažitky Pažitka čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.