Nutriční hodnoty (Masové směsi na špagety á la Krkovička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 613 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 172,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 38,91 g |
– nasycené | 14,72 g |
– nenasycené | 17,12 g |
–– mononenasycené | 14,08 g |
–– polynenasycené | 3,04 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 356 mg |
Sodík | 467 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 13,20 g |
– cukry | 4,36 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové kýty (nebo kuřecí prsa) | Vepřová kýta | 800 g |
300 ml 300 ml vepřového vývaru | Vývar vepřový | 300 ml |
1/3 1/3 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
1/3 1/3 žluté kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 lžíce 3 lžíce sugo omáčky (nebo rajčatového protlaku) | Sugo | |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
30 g 30 g taveného sýru | Sýr tavený | 30 g |
2 2 žampiony | Žampion čerstvý | |
zelený pepř | Pepř zelený | |
bazalka (nebo petrželová nať) | Bazalka čerstvá | |
feferony | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |