Nutriční hodnoty (Telecí perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 404 kJ / 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,13 g |
| Tuky | 6,77 g |
| – nasycené | 2,67 g |
| – nenasycené | 3,15 g |
| –– mononenasycené | 2,73 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 264 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 19,80 g |
| – cukry | 13,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g telecího plecka | Telecí plec | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 zelená a 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 krabička 1 krabička propasírovaných rajčat (100 g) | Rajče červené čerstvé | |
| sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 dcl 1 dcl suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| vývar nebo voda dle potřeby | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tuk na orestování | Margarín |