Nutriční hodnoty (Mleté vepřové na způsob kebabu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 867 kJ / 685 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 81,95 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,66 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,29 g | 
| Tuky | 35,07 g | 
| – nasycené | 9,23 g | 
| – nenasycené | 20,98 g | 
| –– mononenasycené | 16,67 g | 
| –– polynenasycené | 4,31 g | 
| ––– omega 3 | 1,01 g | 
| Vláknina | 4,41 g | 
| Cholesterol | 280 mg | 
| Sodík | 221 mg | 
| Sůl | 0,40 g | 
| Sacharidy | 9,01 g | 
| – cukry | 2,59 g | 
| ––– laktóza | 0,06 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 400 g | 
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce krájené petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g | 
| 1 špetka 1 špetka mletého koriandru | Koriandr list sušený | |
| pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| plátky plátky anglické slaniny (podle kusů válečků) | Anglická slanina |