Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté vepřové na způsob kebabu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 867 kJ /
685 kcal
Bílkoviny81,95 g
– z toho živočišné bílkoviny79,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,29 g
Tuky35,07 g
– nasycené9,23 g
– nenasycené20,98 g
–– mononenasycené16,67 g
–– polynenasycené4,31 g
––– omega 31,01 g
Vláknina4,41 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy9,01 g
– cukry2,59 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého vepřového masa Vepřová plec 400 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce krájené petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 špetka 1 špetka mletého koriandru Koriandr list sušený
pár kapek kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
plátky plátky anglické slaniny (podle kusů válečků) Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.