Nutriční hodnoty (Ořechová bábovka 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 322 kJ / 3 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 120,62 g |
| – nasycené | 12,24 g |
| – nenasycené | 98,44 g |
| –– mononenasycené | 69,40 g |
| –– polynenasycené | 29,04 g |
| ––– omega 3 | 8,27 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 524 mg |
| Sodík | 367 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 457,90 g |
| – cukry | 162,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg pol. mouka + ořechy | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |