Nutriční hodnoty (Zapečená tykev s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 474 kJ / 830 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,85 g |
| Tuky | 38,90 g |
| – nasycené | 23,84 g |
| – nenasycené | 13,05 g |
| –– mononenasycené | 11,33 g |
| –– polynenasycené | 1,72 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 20,75 g |
| Cholesterol | 132 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 70,50 g |
| – cukry | 51,55 g |
| ––– laktóza | 14,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g tykve (jakékoliv) | Dýně čerstvá | 400 g |
| 400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |