Nutriční hodnoty (Cizrnová polévka se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 599 kJ / 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 87,45 g |
| – nasycené | 43,06 g |
| – nenasycené | 43,39 g |
| –– mononenasycené | 36,33 g |
| –– polynenasycené | 7,06 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 10,17 g |
| – cukry | 0,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 plechovka 1 plechovka cizrny (ta obsahuje 265 g), cizrnu scedíme | Cizrna | |
| 1/2 l 1/2 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| snítku snítku rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| hrst hrst těstovin (tentokrát to jsou farfalle) | Těstoviny pšeničné | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |