Nutriční hodnoty (Hustá zeleninová polévka s kuskusem a pestem z medvědího česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 561 kJ / 612 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,05 g | 
| Tuky | 44,43 g | 
| – nasycené | 26,89 g | 
| – nenasycené | 16,35 g | 
| –– mononenasycené | 13,69 g | 
| –– polynenasycené | 2,66 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 21,49 g | 
| Cholesterol | 128 mg | 
| Sodík | 412 mg | 
| Sůl | 0,82 g | 
| Sacharidy | 34,91 g | 
| – cukry | 20,64 g | 
| ––– laktóza | 0,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g | 
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g | 
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 1 lžička 1 lžička pesta z medvědího česneku | Pesto z medvědího česneku | 5 g | 
| 2 hrsti 2 hrsti kuskusu | Kuskus pšeničný | |
| 1 1 hrstka bulguru | Pšeničný bulgur | |
| 2 litry 2 litry vroucí vody/vývaru | ||
| 1 1 hrstka petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g | 
| špetka špetka himalájské růžové soli | Sůl mořská |