Nutriční hodnoty (Jahodová pěna v čokoládovém košíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 509 kJ / 1 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,40 g |
| Tuky | 51,67 g |
| – nasycené | 22,54 g |
| – nenasycené | 23,75 g |
| –– mononenasycené | 18,10 g |
| –– polynenasycené | 5,65 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 185 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 192,44 g |
| – cukry | 192,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 150 g |
| 30 g 30 g ztuženého tuku | Margarín | 30 g |
| 2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
| 80-100 g 80-100 g cukru krupice | Cukr bílý | 90 g |
| 200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |