Nutriční hodnoty (Pomazánka z ředkviček, rukoly a parmezánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 288 kJ / 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
| Tuky | 22,37 g |
| – nasycené | 8,58 g |
| – nenasycené | 7,66 g |
| –– mononenasycené | 6,45 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 2,42 g |
| Cholesterol | 402 mg |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 5,03 g |
| – cukry | 3,10 g |
| ––– laktóza | 0,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
| 1-2 PL 1-2 PL parmezánu | Parmezán | 22.5 g |
| 1 1 lučina | Lučina 70% t.v s. | |
| 1 1 měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1-2 1-2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 105 g |
| šunka | Šunka vepřová vařená |